به مناسبت هفته لبنیات و روز جهانی شیر جشنواره «غذای سالم بر پایه لبنیات»، با هدف فرهنگسازی و اصلاح الگوی تغذیه در روستای شهوار برگزار شد.
🔹مدیر شبکه بهداشت و درمان در این جشنواره گفت: برگزاری چنین همایشهایی به افزایش و ارتقا سطح سواد سلامت جامعه جهت تهیه غذای سالم کمک شایانی میکند.
🔹دکتر سجاد رحیمی افزود: باید شهروندان نسبت به موضوع اهمیت تغذیه سالم آگاهی یافته و نسبت به آن حساس شوند.
🔹وی از خانوادهها خواست اهمیت رژیم غذای مناسب، را جدی بگیرند و توجه به سلامت غذا باید در همه مراحل از مزرعه تا سفره رعایت شود.
🔹مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زاوه ضمن تقدیر از حضور، همکاران و شهروندان در این جشنواره، بر اصلاح سبک زندگی سالم مبتنی بر غذای سالم تأکید کرد و افزود، ترویج فرهنگ تهیه و طبخ غذاهای سالم باید در همه خانوادهها نهادینه شود زیرا سلامت افراد تنها در سایه رژیم غذایی سالم تأمین خواهد شد.
🧕همچنین مریم بوری آبادی مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت گفت : در این جشنواره حدود ۱۵ نوع غذا، بر پایه محصولات لبنی تهیه شده است
🧕وی به خانواده ها توصیه نمود روزانه از ۲ تا ۳ واحد لبنیات در وعده های غذایی خود استفاده نمایند.
🧕بوری آبادی، نقش بانوان را در تهیه و طبخ غذاهای سالم مهم دانست و سلامت افراد خانواده را مرهون تلاش بانوان در این عرصه عنوان کرد.
✅درپایان به برگزیدگان این جشنواره جوایزی اهداء گردید.