آغاز اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی رستوران ها و اماکن عمومی در شهرستان زاوه

به گزارش روابط عمومی، دکتر داود ایل بیگی سرپرست شبکه بهداشت و درمان زاوه از آغاز طرح تشدید کنترل، نظارت و بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، رستوران ها، نانوایی ها و اماکن عمومی با همکاری پلیس امنیت عمومی و دیگر دستگاه های نظارتی خبر داد.
دکتر ایل بیگی عنوان کرد: باتوجه به اینکه در آستانه سال نو قرار داریم و آغاز سال جدید با ماه مبارک رمضان همزمان گردیده، این طرح بصورت گسترده و مستمر تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
ایشان به همشهریان توصیه نمود حین خرید مواد غذایی حتما به تاریخ تولید، انقضا و پروانه های بهداشتی آن توجه نمایند و هرگونه تخلفات بهداشتی را به سامانه 190 اطلاع دهند.
وی همچنین از کلیه متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، رستوران ها درخواست نمود به جهت ارتقاء سطح بهداشت مواد غذایی کلیه دستورالعمل ها و شیوه نامه های بهداشتی را رعایت نمایند.


