با مشارکت خیرین صورت گرفت:

خریداری تجهیزات پزشکی جهت مرکزخدمات جامع سلامت روستای مرغزار شهرستان زاوه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۴/۰۹ ۱۰:۵۹ | تعداد بازدید: 10

در مراسمی با حضورحجه الاسلام شمس الدین زاده  امام جمعه، صادقی فرماندار، سرهنگ فرستاده فرماندهی ناحیه مقامت سپاه، حجه الاسلام نخعی رئیس دفترنماینده مردم در مجلس شورای اسلامی از خیرین روستای مرغزارتقدیر بعمل آمد.

مدیرشبکه بهداشت ودرمان زاوه ضمن تقدیر از خیرین سلامت از خرید تجهیزات پزشکی شامل دستگاه الکتروشوک ، سیسمکس، دستگاه مانیتورینگ قلبی و فور به ارزش 500 میلیون ریال با مشارکت خیرین جهت مرکز خدمات جامع سلامت مرغزار خبرداد.

حجت الاسلام شمس الدین زاده در سخنانی انجام این امور توسط خیرین را صدقه جاریه دانستند چرا که انجام بعضی از کارهای خیر برای همیشه برای انسان بعد از مرگ هم باقی مانده و صواب نوشته می شود و این همان صدقه جاریه است.

مهندس صادقی ضمن تقدیر از کادر درمانی شهرستان در مبارزه با بیماری کرونا از تمامی خیرین سلامت خواستند تا بازویی توانمند برای حوزه سلامت شهرستان باشند.

تصاویر خبر
سر تیتر خبر
با مشارکت خیرین صورت گرفت: