مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت زاوه گفت:

اجرای پنجمین مرحله از طرح شهید رهنمون در شهرستان زاوه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۹/۰۷ ۰۹:۲۲ | تعداد بازدید: 124

همزمان با ششمین روز از هفته بسیج به همت کانون بسیج جامعه پزشکی  شبکه بهداشت و درمان شهرستان زاوه طرح شهید رهنمون در روستای علیک از توابع بخش سلیمان شهرستان به اجرا درآمد.

مدیر بسیج جامعه پزشکی زاوه از اعزام یک تیم شامل پزشک، پرستار، ماما بهداشت خانواده و بهداشت محیط در این منطقه خبر داد که بیش از 120 نفر خدمات رایگان بهداشتی، درمانی، ویزیت پزشک و داروی رایگان دریافت نمودند.

به گزارش روابط عمومی، محمد رضایی مدیر بسیج جامعه پزشکی ضمن تقدیر از همکاری و همیاری دکتر حسینی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زاوه هدف از اجرای این طرح را ارائه خدمات بهداشتی درمانی در مناطق کم برخوردار و محروم و خدمت به قشر آسیب پذیر جامعه بیان داشت.

سرهنگ نامور فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج سپاه زاوه به همراه سروان بلوکی مقدم مسئول سازندگی ناحیه سپاه از روند اجرایی این طرح بازدید و از خدمات ارائه شده تقدیر و تشکر نمودند.

سر تیتر خبر
مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت زاوه گفت: